In Noticies

Des de Comerç Mercat Nou llencem un nou servei per als nostres socis! Durant aquest any tots els establiments associats podran beneficiar-se d’una neteja de persiana a un preu reduït i a més el que s’animi a customizarla podrà triar entre una gran varietat d’imatges antigues representatives del nostre barri per formar part de la nostra Associació.

Aquesta iniciativa, pionera a Barcelona, neix amb l’objectiu de donar vida als nostres carrers, renovar i netejar les nostres persianes de grafitis i atreure vianants d’una forma nova perquè puguin gaudir de fer-se una passejada traslladant-se al que era el nostre barri 100 anys enrere.

Els establiments associats a Comerç Mercat Nou podran contactar directament amb l’Associació per a sol·licitar el servei de neteja i/o la customización de la seva persiana.

Hem iniciat aquest fantàstic projecte de l’història del nostre barri de Sants en col·laboració i realitzat per @arteextra, artiste d’art urbà que netejarà l’imatge de brutícia de les nostres persianes exteriors per imatges amb contingut històric del nostre barri, per recordar a tots els nostres veïns com era abans al barri i com ha canviat.

Recent Posts
Contacta amb nosaltres

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search