Informació General

  • Denominació: Associació de Comerciants “Comerç Mercat Nou Sants”
  • NIF/CIF: G-59826768
  • Domicili Social: C/ Sant Jordi, 13, 08028, Barcelona.
  • Telèfon: 635 446 061
  • E-mail: info@cmnsants.cat

Aquesta pàgina Web, preparada amb una finalitat merament informativa, és propietat de la Comerç Mercat Nou Sants, d’ara endavant Comerç Mercat Nou Sants.

El seu contingut està protegit per la legislació vigent de propietat intel·lectual, quedant expressament prohibida la seva reproducció (total o parcial), còpia o emmagatzematge sense autorització expressa i per escrit deComerç Mercat Nou Sants.

Comerç Mercat Nou Sants no assumeix responsabilitat alguna derivada de la informació d’aquesta Web i es reserva el dret exclusiu de modificar i/o suprimir al seu arbitri i sense previ avís, la informació continguda en ella.

Comerç Mercat Nou Sants, informa als seus usuaris que les dades personals que ens proporcionen formaran part d’un fitxer informatitzat que ha estat creat i mantingut sota la responsabilitat de Comerç Mercat Nou Sants domiciliat en C/ Sant Jordi, 13, 08028, Barcelona.

L’única finalitat d’aquest fitxer és la tramitació de la informació que sol·liciti l’usuari.

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades: Dret d’informació en la recollida de dades, els hi comuniquem que ens comprometem a garantir la privacitat de les seves dades personals recollides en aquesta fitxa.

Els informem que les Dades de Caràcter Personal d’aquesta fitxa, seran incorporades en un fitxer per al tractament de dades, sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de: Gestionar la seva fitxa d’associat en el marc legal, difondre el seu emplaçament i la seva activitat en qualsevol mitjà de comunicació i realitzar la prospecció comercial dels productes i serveis que ofereix Associació de Comerciants”Comerç Mercat Nou Sants en general.

Vostès, com a interessats directes, tenen dret d’accés, rectificació, cancelació i oposició al tractament de la información que els concerneix i que autoritzen a que passi a formar part del fitxer, davant el qual podran exercitar els seus drets en qualsevol moment.

Els drets precitats podrán ser fets efectius davant de: Associació de Comerciants”Comerç Mercat Nou SantsC/ Sant Jordi, 13, 08028, Barcelona o per mitjà del correu: info@cmnsants.cat

Contacta amb nosaltres

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search